#24 - Angela van Dinther

Gepubliceerd op 7 november 2021 om 10:00

Angela van Dinther is psychodynamische therapeut en haar missie is om andere mensen gelukkig te maken. In haar succesvolle praktijk “Gelukkig jezelf” helpt ze mensen die onder andere last hebben van weinig of geen zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, ongelukkige gevoelens, burn-outs, faalangst en onzekerheid.

Angela beheerst verschillende technieken om mensen met allerlei soorten hulpvragen weer snel op weg te helpen. Angela heeft ook een eigen podcast waarin ze aan de luisteraars tips geeft om een beetje gelukkiger te worden. In deze interessante aflevering praten we met Angela over het accepteren van jezelf en de rol van het bewustzijn. Ze legt ook uit wat de functie van je overlevingsstrategie is en welke invloed de buitenwereld op jou heeft. Tenslotte stelt ze de vraag “waar ben jij trots op”.

Bekijk hier de aflevering

Beluister hier de aflevering

Algemeen:

In de podcast komen wekelijks gasten aan het woord met wie we praten over geluk. Hoe gelukkig zijn ze zelf, wat draagt volgens hun bij tot geluk en welke bijdrage leveren zij zelf om het geluk van anderen te vergroten? Onze gasten nemen foto’s mee die hen gelukkig maken. Deze komen tijdens de opname op het scherm voorbij. Ook vragen wij de gasten om een boekje of een ander object mee te nemen dat voor hun symbool staat voor geluk.

Iedere zondagochtend komt er een nieuwe aflevering online van de Podcast of Hope, die je kunt beluisteren op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast of bekijken op YouTube en deze site. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram. Heb je een leuke suggestie voor onze podcast of wil je zelf een keer je verhaal komen vertellen, stuur dan een mailtje naar podcast@hope-xxl.com of laat een bericht achter op deze site

Tot de volgende keer!

Missie: De wereld waarin we leven biedt nog geen gelijke kansen. Voldoende eten en drinken, een adequate opleiding, goede gezondheidszorg, vrede en geluk is niet voor iedereen weggelegd. Maar stap voor stap wordt het beter en zijn we op weg naar een oktopische samenleving, waarin iedereen zijn of haar leven als goed kan beschouwen. Het is een lange reis, maar we zijn op weg… Moving towards Happiness