#23 - Gerjo Schepers

Gepubliceerd op 31 oktober 2021 om 10:00

Gerjo Schepers is een social ondernemer en helpt mensen om zich gezonder en vitaler te voelen. Met zijn bedrijf “Liemers Vitaal” probeert Gerjo mensen aan het bewegen te krijgen. Gerjo richt zijn pijlers bovendien op een doelgroep die het wat minder heeft en/of financiële zorgen kent.

Via “hart voor elkaar” roept hij mensen op om hun hart te laten spreken voor een ander. Met Gerjo praten we over het leren zien en onze connectie met de natuur. Wat de kracht kan zijn van meer bewegen en hoe je dit kan stimuleren. We hebben het over geluk en geluksmomentjes en dat je gelukkiger kan worden door niet altijd Ja te zeggen. Gerjo deelt met Nick en Cliff zijn passie met muziek. Samen praten ze over de invloed van muziek op geluk.

Bekijk hier de aflevering

Beluister hier de aflevering

Algemeen:

In de podcast komen wekelijks gasten aan het woord met wie we praten over geluk. Hoe gelukkig zijn ze zelf, wat draagt volgens hun bij tot geluk en welke bijdrage leveren zij zelf om het geluk van anderen te vergroten? Onze gasten nemen foto’s mee die hen gelukkig maken. Deze komen tijdens de opname op het scherm voorbij. Ook vragen wij de gasten om een boekje of een ander object mee te nemen dat voor hun symbool staat voor geluk.

Iedere zondagochtend komt er een nieuwe aflevering online van de Podcast of Hope, die je kunt beluisteren op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast of bekijken op YouTube en deze site. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram. Heb je een leuke suggestie voor onze podcast of wil je zelf een keer je verhaal komen vertellen, stuur dan een mailtje naar podcast@hope-xxl.com of laat een bericht achter op deze site

Tot de volgende keer!

Missie: De wereld waarin we leven biedt nog geen gelijke kansen. Voldoende eten en drinken, een adequate opleiding, goede gezondheidszorg, vrede en geluk is niet voor iedereen weggelegd. Maar stap voor stap wordt het beter en zijn we op weg naar een oktopische samenleving, waarin iedereen zijn of haar leven als goed kan beschouwen. Het is een lange reis, maar we zijn op weg… Moving towards Happiness