#20 - Jan Ummenthum & Astrid Huitink

Gepubliceerd op 10 oktober 2021 om 10:00

Jan Ummenthum heeft na 43 jaar in 2021 afscheid genomen als directievoorzitter bij Rabobank Arnhem. In die tijd is Jan nauw betrokken geweest bij de (regionale) ontwikkeling van HOPE XXL. Veel trachtprojecten zijn dan ook met de steun van de Rabobank in Gelderland tot stand gekomen.

Zijn opvolgster is Astrid Huitink-Jacobs. Zij wordt niet alleen directeur coöperatieve Rabobank voor de regio Arnhem, maar eveneens themadirecteur Duurzaam Wonen en Financieel Gezond Leven voor de regio Gelderland-Zuid. In de podcast of HOPE hebben Jan en Astrid het over maatschappelijke betrokkenheid en menselijk contact. Dat je in je leven bewuste keuzes moet maken voor geluk en moet doen wat je leuk vindt. Ze leggen uit waarom geven en delen beter werkt dan nemen en het belang van dankbaarheid en balans in het leven.

Bekijk hier de aflevering

Beluister hier de aflevering

Algemeen:

In de podcast komen wekelijks gasten aan het woord met wie we praten over geluk. Hoe gelukkig zijn ze zelf, wat draagt volgens hun bij tot geluk en welke bijdrage leveren zij zelf om het geluk van anderen te vergroten? Onze gasten nemen foto’s mee die hen gelukkig maken. Deze komen tijdens de opname op het scherm voorbij. Ook vragen wij de gasten om een boekje of een ander object mee te nemen dat voor hun symbool staat voor geluk.

Iedere zondagochtend komt er een nieuwe aflevering online van de Podcast of Hope, die je kunt beluisteren op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast of bekijken op YouTube en deze site. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram. Heb je een leuke suggestie voor onze podcast of wil je zelf een keer je verhaal komen vertellen, stuur dan een mailtje naar podcast@hope-xxl.com of laat een bericht achter op deze site

Tot de volgende keer!

Missie: De wereld waarin we leven biedt nog geen gelijke kansen. Voldoende eten en drinken, een adequate opleiding, goede gezondheidszorg, vrede en geluk is niet voor iedereen weggelegd. Maar stap voor stap wordt het beter en zijn we op weg naar een oktopische samenleving, waarin iedereen zijn of haar leven als goed kan beschouwen. Het is een lange reis, maar we zijn op weg… Moving towards Happiness

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.