#18 - Bert Simhoffer

Gepubliceerd op 26 september 2021 om 10:00

Bert Simhoffer is een bekende acteur en zanger. Hij speelde in talloze operettes en musicals zoals Titanic, Rembrandt, Kuifje; De Zonnetempel, Anatevka en Mary Poppins. In de voorstelling “Kleine Dingen” vertolkt Bert de hoofdrol.

Als populair Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, sluit Bert voor de gemeente Stichtse Vecht veel huwelijken met humor en zang. In de podcast vertelt Bert dat hij veel met geluk en het vasthouden van geluksgevoelens bezig is. Voor hem zijn zorgeloosheid, zijn gezin, blijheid en zien en genieten van kleine dingen belangrijke voorwaarden voor geluk. Hij deel met ons zijn liefde voor muziek en zingt tijdens de opname een nummer dat Herman van Veen speciaal voor hem heeft geschreven.

Bekijk hier de aflevering

Beluister hier de aflevering

Algemeen:

In de podcast komen wekelijks gasten aan het woord met wie we praten over geluk. Hoe gelukkig zijn ze zelf, wat draagt volgens hun bij tot geluk en welke bijdrage leveren zij zelf om het geluk van anderen te vergroten? Onze gasten nemen foto’s mee die hen gelukkig maken. Deze komen tijdens de opname op het scherm voorbij. Ook vragen wij de gasten om een boekje of een ander object mee te nemen dat voor hun symbool staat voor geluk.

Iedere zondagochtend komt er een nieuwe aflevering online van de Podcast of Hope, die je kunt beluisteren op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast of bekijken op YouTube en deze site. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram. Heb je een leuke suggestie voor onze podcast of wil je zelf een keer je verhaal komen vertellen, stuur dan een mailtje naar podcast@hope-xxl.com of laat een bericht achter op deze site

Tot de volgende keer!

Missie: De wereld waarin we leven biedt nog geen gelijke kansen. Voldoende eten en drinken, een adequate opleiding, goede gezondheidszorg, vrede en geluk is niet voor iedereen weggelegd. Maar stap voor stap wordt het beter en zijn we op weg naar een oktopische samenleving, waarin iedereen zijn of haar leven als goed kan beschouwen. Het is een lange reis, maar we zijn op weg… Moving towards Happiness