#10 - Nico Wissing

Gepubliceerd op 27 juni 2021 om 10:00

Nico Wissing is oprichter en eigenaar van NL Greenlabel, GreenM2 en Studio Nico Wissing. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in tuin- en landschapsontwerpen en wordt door velen gezien als “Groene Visionair”. Geluk haalt Nico uit het in balans zijn met zijn omgeving en in harmonie met de natuur leven.

Hij is tussen het groen groot gebracht en is blij dat mensen tegenwoordig weer wat meer aandacht hebben voor de natuur. Ook vertelt hij in de podcast over zijn reizen naar het Oosten en hoe je leefomgeving volgens hem invloed heeft op je geluk.

Nico Wissing

Bekijk hier de aflevering

Beluister hier de aflevering

Algemeen:

In de podcast komen wekelijks gasten aan het woord met wie we praten over geluk. Hoe gelukkig zijn ze zelf, wat draagt volgens hun bij tot geluk en welke bijdrage leveren zij zelf om het geluk van anderen te vergroten? Onze gasten nemen foto’s mee die hen gelukkig maken. Deze komen tijdens de opname op het scherm voorbij. Ook vragen wij de gasten om een boekje of een ander object mee te nemen dat voor hun symbool staat voor geluk.

Iedere zondagochtend komt er een nieuwe aflevering online van de Podcast of Hope, die je kunt beluisteren op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast of bekijken op YouTube en deze site. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram. Heb je een leuke suggestie voor onze podcast of wil je zelf een keer je verhaal komen vertellen, stuur dan een mailtje naar podcast@hope-xxl.com of laat een bericht achter op deze site

Tot de volgende keer!

Missie: De wereld waarin we leven biedt nog geen gelijke kansen. Voldoende eten en drinken, een adequate opleiding, goede gezondheidszorg, vrede en geluk is niet voor iedereen weggelegd. Maar stap voor stap wordt het beter en zijn we op weg naar een oktopische samenleving, waarin iedereen zijn of haar leven als goed kan beschouwen. Het is een lange reis, maar we zijn op weg… Moving towards Happiness

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.