#2 - Rosalie De Graaf & Merlijn van den Toren

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 10:00

Deze week is Nederland bekendste street artist Rosalie de Graaf en MDT jongere Merlijn van den Toren te gast in onze studio. Rosalie en Merlijn kennen elkaar via het MDT (Maatschappelijke Diensttijd) project van Zooi naar Mooi waarmee ze met een groep MDT jongeren ongewenste graffiti veranderen in mooie street art in Duiven en Westervoort.

Merlijn is stagiair bij jongerencentrum Creon en begeleid het MDT project van Zooi naar Mooi. Rosalie is nu twee jaar bezig met street art en is onder de naam Roosart al erg bekend in de street art wereld. Ze reist de hele wereld over voor allerlei opdrachten en is ook tijdens de corona pandemie iedere dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bezig met tekenen op haar Ipad.

Bekijk hier de aflevering

Beluister hier de aflevering

Algemeen:

In de podcast komen wekelijks gasten aan het woord met wie we praten over geluk. Hoe gelukkig zijn ze zelf, wat draagt volgens hun bij tot geluk en welke bijdrage leveren zij zelf om het geluk van anderen te vergroten? Onze gasten nemen foto’s mee die hen gelukkig maken. Deze komen tijdens de opname op het scherm voorbij. Ook vragen wij de gasten om een boekje of een ander object mee te nemen dat voor hun symbool staat voor geluk.

Iedere zondagochtend komt er een nieuwe aflevering online van de Podcast of Hope, die je kunt beluisteren op Spotify, Apple Podcast en Google Podcast of bekijken op YouTube en deze site. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram. Heb je een leuke suggestie voor onze podcast of wil je zelf een keer je verhaal komen vertellen, stuur dan een mailtje naar podcast@hope-xxl.com of laat een bericht achter op deze site.

Tot de volgende keer!

Missie: De wereld waarin we leven biedt nog geen gelijke kansen. Voldoende eten en drinken, een adequate opleiding, goede gezondheidszorg, vrede en geluk is niet voor iedereen weggelegd. Maar stap voor stap wordt het beter en zijn we op weg naar een oktopische samenleving, waarin iedereen zijn of haar leven als goed kan beschouwen. Het is een lange reis, maar we zijn op weg… Moving towards Happiness